Selecteer een pagina

MAANDBRIEF

Voed je relatie. 

Verrassende opdrachten

met vragen die je elkaar nog nooit gesteld hebt en een bijzonder gesprek teweeg brengen.  

Gemaakt door relatietherapeut

met doordachte inzichten en kennis over relaties. 

Voeding voor een verbindend gesprek

Een verbindend moment waarbij de focus op jullie ligt. Niet op pampers, flesjes of gebroken nachten.

Elke maand een ander thema

uit het leven (met kinderen) gegrepen. 

“We moeten nog eens iets samen doen”

De brief is een ideale manier om in het drukke leven (met kinderen) even tijd te maken voor elkaar.

Tussendoor, tussen de soep en de patatten, ‘s avonds in plaats van een netflix avond, of misschien bewaren jullie hem voor een speciaal moment. 

Hoeveel tijd jullie nemen voor de brief en de opdracht/vragen en wanneer jullie de brief precies gebruiken, is helemaal hoe het voor jullie past. 

De brief garandeert dat jullie elke maand tijd maken voor elkaar, zonder op date night te hoeven, zonder een babysit te moeten inschakelen.

En zo kunnen jullie elkaar als Lovers blijven vasthouden in het drukke gezinsleven.

Wat we al mochten betekenen: 

"Ongezien dit, mijn vriend die zegt "kom, het is wel tijd voor de brief!" Waar hij eerst wantrouwig stond tegenoven een brief met opdrachtje, kijkt hij er nu stiekem naar uit. Zijn letterlijke woorden na onze 3e brief: "Nu praten wij over zaken waar we het anders niet over zouden hebben, maar wel ontzettend belangrijk zijn. Eigenlijk zou ieder koppel dat toch moeten doen."

"We hebben al twee video's samen bekeken en we merken echt al veel verschil en hebben elkaar echt al wat terug gevonden. Na 7 jaar en 3 kinderen later waren we vooral nog mama en papa. Dit was/is echt wat we nodig hadden."

"Mijn man haat praten over emoties. Ik kwam met deze brief af, een test, en hij rolde al met zijn ogen toen ik de uitleg deed. Maar ok. Hij zette zich en luisterde.  Lang verhaal kort, we nemen op zijn vraag een abonnement. Er werd over dingen gesproken die we normaal niet zouden bespreken, en het is erg laagdrempelig. "

"Het doet meer dan je kan denken... Het doet ons deugd, het doet ons goed. Het maakt ons terug ons."

"We zijn al 9 jaar samen en toch brengen de brieven ons nog elke keer wat dichter bij elkaar."

"Het was meer dan ik ervan verwachtte. Mijn man is geen prater. Nu besefte hij precies wat ik hem al zo lang wou duidelijk maken. Wij gaan er echt mee aan de slag en ik voel nu al dat dit de boost was die we na 2 jaar non-stop ouders zijn, nodig hadden. "

VEEL GESTELDE VRAGEN

Een antwoord op je vragen.

 

Kan ik de brief ook eenmalig bestellen?

De brief is niet eenmalig te bestellen. Neem gerust een abonnement en als het toch niets voor jullie is, kan je elk moment opzeggen.

Is het ook voor koppels zonder kinderen?

Ook wanneer je geen kinderen hebt, kan je een abonnement nemen op de brief. Hier en daar worden er voorbeelden aangehaald in de brief uit het leven met kinderen, maar de hoofdboodschap en opdrachten zijn steeds voor alle koppels toepasbaar. 

Kan ik een abonnement kopen voor een ander koppel?

 

Dat kan zeker! Al meerdere koppels deden de maandbrief cadeau. Je kan een cadeaubon aankopen voor een 3-maanden abonnement of jaarabonnement. Je kan kiezen tussen een e-bon of een geschenkbon die naar jou toegestuurd wordt met de post (hiervoor rekenen we een extra kost van 5 euro). 

Wanneer ontvangen we de brief?

Wanneer je aanmeld voor de brief, ontvang je meteen de eerste via mail. Vervolgens ontvang je na een maand de volgende brief. 

Heb je een vraag? 

We beantwoorden ze graag. Neem contact op via het formulier of
ons e-mailadres:

Team@loverswithkids.com

Limburg, Belgie.