Selecteer een pagina

ONLINE CURSUS

Levendige liefde.

Je hebt het gevoel vast te zitten in een routine van te weinig liefde tonen aan elkaar

Je leert hoe je doorheen de vermoeidheid, zorgen voor de kinderen en weinig tijd voor elkaar, toch je relatie kan vasthouden.

Je voelt je vooral ouders of zelfs 'broer en zus'

voel meteen hoe het een boost geeft voor je relatie en je anders kijkt naar je partner.

Je wilt meer verbinding voelen met je partner

Je krijgt ideeën en tips die verder gaan dan ‘plan een date night in’.

Je wilt tijd nemen om stil te staan bij jullie relatie

we staan stil bij communicatie, seksualiteit, tijd en prioriteiten

We babbelden wat langer na, dus de workshop is nog niet af, maar we zijn er heel tevreden van!

Het was nog meer dan ik ervan verwachtte. Mijn man is geen prater, maar door de cursus gaan we er echt mee aan de slag. Ik voel nu al dat dit de boost is, die we na 2 jaar non-stop ouders, nodig hadden.

De workshop is absoluut waardevol. Alleen al dat we deelnamen als koppel bracht verbinding. Inzichten en tips voor kleine manieren van verbinden. Super nuttig en prettig!

De lezing heeft echt een enorm verschil gemaakt voor ons. We hebben een tal van praktische tips en ideëen opgestoken, die we meteen kunnen toepassen. Het heeft meteen een super positief effect gehad. 

Wacht niet tot het te laat is

In deze lezing leer je hoe je de liefde levendig kan houden in de drukte van jullie gezin. Hoe je in tijden van vermoeidheid, weinig tijd en veel zorgen elkaar toch kan vasthouden als koppel

Ik maak de cursussen en producten voor Lovers with kids met mijn hoofd als relatietherapeut, gefundeerd op de vele koppels die ik al mocht begeleiden in therapie, en de realistische toets vanuit mijn eigen leven als partner (met kinderen). Als relatietherapeut zie ik veel koppels waar het ‘5 voor twaalf is’. Dan pas beseffen deze koppels dat ze meer tijd en energie voor elkaar moeten overhouden. Dat hun relatie niet zomaar zonder voeding verder kan. Dat hij ook kan uitdrogen. Dat besef komt gelukkig vaak net op tijd, maar soms ook…net te laat. En dat raakt me. Elke. Keer. Weer.

Daarom maakte ik deze lezing, om het niet zo ver te laten komen. Om al eerder handvaten en concrete tips te geven om jullie relatie in het drukke leven met kinderen te blijven voeden. Deze ideeën deel ik graag met jullie zodat het bij jullie niet ‘5 na 12’ hoeft te worden. Voor jullie, en jullie gezin.


Houd de liefde vast in de drukte van jullie gezin. 

Vind hier de voeding en verdieping voor je relatie in de tropenjaren

 

ONLINE CURSUS

Leer bij over relationele thema's en verdiep zo, vanuit je comfortabele zetel thuis je relatie.
Sommmige cursussen kan je alleen volgen, andere samen.

Meer dan 300 koppels namen al deel aan een cursus

DIGITALE MAANDBRIEF

Ontvang elke maand een inspirerende brief in je mailbox met inzichtelijke vragen en opdrachten. Ideaal voor een maandelijks 'ons'-momentje.

Meer dan 400 koppels ontvangen maandelijks de brief.

PRODUCTEN

Ontdek onze (digitale) producten voor jullie of als cadeau voor een ander koppel.

door Katrien Koolen

Als klinisch psycholoog (VUB), schoolde ik me bij tot relatietherapeut (4-jarige systeemtherapie opleiding, KULeuven). Ik werk vanuit een relationeel denkkader, waarbij relaties en hechting de basis vormen van een betekenisvol leven.
De laatste jaren ontwikkelde ik een specifiek interesse voor de uitdagingen die een partnerrelatie met zich meebrengen na de komst van kinderen.

Ik maak de cursussen en producten voor Lovers with kids met mijn hoofd als relatietherapeut, gefundeerd op de vele koppels die ik al mocht begeleiden in therapie, en de realistische toets vanuit mijn eigen leven als partner (met kinderen).


VEEL GESTELDE VRAGEN

Een antwoord op je vragen.

 

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

De cursus is 6 maanden beschikbaar nadat je hem hebt aangekocht. Na 6 maanden vervalt de toegang. 

Is het ook voor koppels zonder kinderen?

De cursus is vooral toepasbaar voor koppels met kinderen.  

Moeten we de cursus samen volgen of kan ik hem ook alleen volgen?

 Je kan de cursus zowel samen volgen in de vorm van een workshop als alleen in de vorm van een lezing. Je kiest wat het beste bij je past. Beiden opnames zijn beschikbaar op het online platform. 

Wanneer begint de cursus?

Je kan de lezing meteen bekijken via je loging gegevens die je ontvangt na inschrijven.